onsdag 12 januari 2011

Gott nytt år!

Nu är år 2010 slut och min blogg har snart funnits i ett år

Nyårsmiddagens efterrätt var en av mina favoriter från det gångna året:
Choklad chantilly med kaffe och svartvinbärssylt. Jag serverade det med ett pulver av karamelliserade hasselnötter.
Några andra favoriter från året är:
Superdegen med gluten - ett roligt experiment men inget jag kommer göra igen

Tonkaparfait med havtornssås och färska jordgubbar - enkelt och gott, goda ingredienser som passar fint ihop.

Godisband på jordgubb och havtorn - smakrika godisremmar

Rosenmarshmallows, flädermarshmallows - luftigt och raffinerat godis

Levai - Luftigt och saftigt bröd, roligt att baka eftersom att det går fort och reser sig mycket i ugnen

Skållat rågbröd med kummin - saftigt och mustigt rågbröd smaksatt med kummin

Foccacia med tomat, basilika och mozzarella - perfekt till brorsans studentfest

Äggpasta

Äppelpaj med kvittenmarmelad och tonkaparfait - häftig smakkombination med en enkel men ändå lyxig känsla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar