Nyårsmiddagens efterrätt var en av mina favoriter från det gångna året:
Choklad chantilly med kaffe och svartvinbärssylt. Jag serverade det med ett pulver av karamelliserade hasselnötter. |
Superdegen med gluten - ett roligt experiment men inget jag kommer göra igen |
Tonkaparfait med havtornssås och färska jordgubbar - enkelt och gott, goda ingredienser som passar fint ihop. |
Godisband på jordgubb och havtorn - smakrika godisremmar |
Rosenmarshmallows, flädermarshmallows - luftigt och raffinerat godis |
Levai - Luftigt och saftigt bröd, roligt att baka eftersom att det går fort och reser sig mycket i ugnen |
Skållat rågbröd med kummin - saftigt och mustigt rågbröd smaksatt med kummin |
Foccacia med tomat, basilika och mozzarella - perfekt till brorsans studentfest |
Äggpasta |
Äppelpaj med kvittenmarmelad och tonkaparfait - häftig smakkombination med en enkel men ändå lyxig känsla |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar